Skambinkite
Fotoepiliatoriai

Fotoepiliatoriai

Vienas didžiausių fotoepiliatorių skirtų fotoepiliacijai namuose pasirinkimas Baltijos šalyse. Visus fotoepiliatorius nemokamai pristatome per 1-2 darbo dienas. Taikomi įvairūs atsiskaitymo būdai, fotoepiliatorius galite įsigyti lizingu, mokėti grynaisiais pristatymo metu arba bankiniu pavedimu. Visiems Silk‘n, Beurer, RIO ir Braun fotoepiliator...

Vienas didžiausių fotoepiliatorių skirtų fotoepiliacijai namuose pasirinkimas Baltijos šalyse. Visus fotoepiliatorius nemokamai pristatome per 1-2 darbo dienas. Taikomi įvairūs atsiskaitymo būdai, fotoepiliatorius galite įsigyti lizingu, mokėti grynaisiais pristatymo metu arba bankiniu pavedimu. Visiems Silk‘n, Beurer, RIO ir Braun fotoepiliatoriams taikoma oficiali 2 metų garantija, kurią galima pratęsti iki 7 metų.

Garantuojame, kad pasistengsime pasiūlyti jums geriausią fotoepiliatorių kainą Lietuvoje. Visada prašome klausti ir iš plataus plaukelių šalinimo fotoepiliacijos aparatų pasirinkimo padėsime jums rasti tinkamiausią sau. TOP kokybė ir patraukli kaina epiliatorius.lt parduotuvėje.

Dažnai girdime klausimą, kaip išsirinkti fotoepiliatorių. Pagrindinis fotoepiliatorių skirtumas yra blyksnių skaičius, ir epiliacijos modulio dydis (plotas, kuriame atliekama foto epiliacija).

Visi fotoepiliatoriai yra saugūs, todėl juos galite naudoti ne tik ilgalaikei kojų ar pažastų fotoepiliacijai, tačiau jie puikiai tiks ir veido ar bikini zonai.

Braun fotoepiliatoriai - šio Vokietijos prekinio ženklo grožio ir epiliacijos prietaisai jau dešimtmečius yra užsitarnavę kokybę vertinančių žmonių pagarbą. Paprasta naudoti, elegantiškas dizainas, saugumas ir kokybė yra priežastys, kodėl žmonės renkasi Braun foto epiliatorius.

Silk‘n fotoepiliatoriaiSilkn prekinis ženklas, nors yra mažiau girdėtas, tačiau tai yra populiariausi foto epiliatoriai. Silkn specializuojasi fotoepiliatorių ir jų elementų gamyboje, todėl su labai patraukliu kainos ir kokybės santykiu gali pasiūlyti plačiausią fotoeliatorių pasirinkimą. Taip pat saugūs ir inovatyvūs modeliai, kuriais galima epiliuoti visą kūną įskaitant ir problemines sritis ar veidą.

Rio fotoepiliatoriaiRio fotoepiliatoriai pasižymi itin patrauklia kaina ir taip pat užtikrintai atlieka pagrindinę funkciją. Ilgam pašalinami nepageidaujami plaukeliai, o tai padaroma be jokio skausmo ar diskomforto. Todėl ne nuostabu, kad Angliški RIO fotoepiliatoriai vis dažniau randa kelią į jūsų namus.

Drąsiai klauskite ir padėsime jums rasti geriausią fotoepiliatorių, kad paprastai ir taip lengvai galėtumėte ilgam atsikratyti nemalonių procedūrų ir žinoma nepageidaujamų plaukelių.

Rūšiuoti pagal:
Rodyti:
Prekių filtravimas
Kaina
Sandėlyje
Su nuolaida
Šviesos modulio impulsų resursas
Odos spalvos sensorius
Aplikatoriaus plotas, cm²
Kilmės šalis

Viena didžiausių pastarojo metų fotoepiliatorių naujienų...
Sandelyje: Nėra
1 ats....
350,00 €

Beurer LAS50 yra pats kompaktiškiausias, tačiau kartu ir...
Sandelyje: Nėra
Atsiliepimų nėra
279,00 €

Sandelyje: Nėra
Atsiliepimų nėra
399,00 €

Sandelyje: Nėra
Atsiliepimų nėra
399,00 €

Sandelyje: Nėra
Atsiliepimų nėra
399,00 €

Sandelyje: Nėra
Atsiliepimų nėra
399,00 €

Sandelyje: Nėra
Atsiliepimų nėra
399,00 €

Braun Silk-Expert Pro 5 PL5014 IPL tai 5 Braun serijos...
Sandelyje: Nėra
Atsiliepimų nėra
325,00 €

Braun Silk-Expert Pro 5 PL5117 IPL  tai 5 Braun serijos...
Sandelyje: Nėra
Atsiliepimų nėra
340,00 €
AKCIJA

Džiaugiamės galėdami jums pristatyti naująjį Silkn Glide...
Sandelyje: Nėra
Atsiliepimų nėra
279,00 €
169,00 €
AKCIJA

TRIA LAS100 nepageidaujamų plaukelių šalinimo prietaisas yra...
Sandelyje: Nėra
Atsiliepimų nėra
499,00 €
419,00 €
Rodoma 13 - 24 iš 32 prekių
Mūsų parduotuvėse taip pat galite įsigyti

 Kaip išsirinkti kokybišką fotoepiliatorių? Fotoepiliatoriai yra sąlyginai nauja technika, tačiau sparčiai plinta visame pasaulyje, Europoje ir žinoma Lietuvoje. Taip yra todėl, kad turint kokybišką fotoepiliatorių net ir namuose labai lengvai, greitai ir be skausmo galite pašalinti nepageidaujamus plaukelius. Tačiau svarbiausia ne tik tai, jog fotoepiliatoriumi naudotis paprasta ir patogu. Geriausia ir daugiausia džiaugsmo suteikia gaunamas fotoepiliacijos rezultatas, tai yra ilgalaikis plaukelių pašalinimas ir lygi, graži, „šilkinė“ viso kūno oda. Fotoepiliatorius, tai prietaisas kuris turi tarnauti bent 10 metų, todėl siūlome jums tik kliniškai patvirtintus ir veiksmingus, patikimų gamintojų modelius. Populiariausi pasaulyje yra Silk‘nfotoepiliatoriai, kurie pasižymi naujovėmis, patikimumu ir efektyvumu. Taip pat Vokiški Beurer fotoepiliatoriai, kurių išskirtinumas yra dideli aplikatoriai, todėl patogiau fotoepiliuoti kojas. Taip pat solidūs Braunfotoepiliatoriai. Renkantis fotoepiliatorių reiktų atkreipti dėmesį į kelis pagrindinius niuansus. Visų pirma fotoepiliatoriai būna su keičiamomis ir nekeičiamomis „lemputėmis“ (šviesos šaltiniais). Su keičiamomis lemputėmis populiariausi Silk‘nFlash&Go ir Beurer IPL9000 modeliai. Tačiau kadangi fotoblyksnių skaičius šiuolaikiniuose fotoepiliatoriuose svyruoja nuo  120,000 iki 400,000 todėl dažniausiai nėra prasmės mokėti papildomai už keičiamas lemputes, o verta rinktis tarkime vienu geriausiu fotoepiliatoriumi pasaulyje laikomą Silk‘nInfinity. Visi kokybiški fotoepiliatoriai yra maitinami nuo tinklo ir nerekomenduojame rinktis akumuliatorių. Taip yra todėl, kad prietaisas turi tarnauti ilgus metus, o dar nesukurtos baterijos kurios užtikrintų tolygų energijos paskirstymą ilguoju laikotarpiu. Todėl kalbant apie jūsų saugumą - ilgaamžis ir patikimas fotoepiliatorius turi būti maitinamas nuo tinklo. Todėl visi Silk'n, Braun ar Beurer fotoepiliatoriai ne tik yra maitinami nuo tinklo, tačiau taip pat turi aukščiausią saugumą patvirtinančius sertifikatus. Gerus fotoepiliatorius galima naudoti visam kūnui – įskaitant ir jautrias vietas, kaip veidas, pažastys ar bikini zona. Suprantame, kad iš gausaus fotoepiliatorių pasirinkimo gali būti sunku išsirinkti geriausią fotoepiliatorių sau. Todėl visada esame pasiruošę jums padėti. Kas dieną dirbame su geriausia fotoepiliacijos technika, didžiąją dalį fotoepiliatorių esame išbandę asmeniškai + turime sukaupę gausybę klienčių atsiliepimų, todėl su malonumu jums patarsime ir padėsime atsakyti į visus iškilusius klausimus, kad pasiektumėte geriausią savąjį fotoepiliacijos rezultatą.

Greitas pristatymas
1-2 darbo dienos su VENIPAK kurjeriu
Operatyvi pagalba telefonu
7 dienas per savaitę; 8.00 — 21.00 val.
Įvairūs atsiskaitymo būdai
Banko pavedimu arba grynaisiais kurjeriui, vietoje – grynais arba banko kortele